Woonder Makelaardij
 
 
Nederlands  

Beleggingsobject appartement Hoogbrugstraat

 

 

Algemene omschrijving

Dit compacte appartement (ca. 54 m2) ligt in het hartje van geliefd Wyck, de Hoogbrugstraat is één van de vele mooie straatjes vol met mooie authentieke monumentale panden. Voor jong en oud een perfecte locatie: kortbij het uitgaansleven en in de gezelligste winkelstad van Nederland. Wat wil je nog meer! Het knusse appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer. Op dit moment verkeert het appartement in verhuurde staat dus is dit object uitermate geschikt als belegingsobject !!

 

 

Ligging

De indrukwekkende, hoog monumentale, rustige Hoogbrugstraat is gelegen in het populaire stadsdeel Wijck, al vele malen geroemd om zijn specifieke kwaliteiten, ook door ons.
De vele specialzaken, modehuizen van hoog niveau, de vele (top-)restaurants en cafés, de door onze landsarchitect ontworpen stadsbibliotheek in het “Centre Ceramique”  waar vele exposities en klassieke muziekconcerten enzovoort plaatsvinden, gelegen tussen Maas en centraal station, verklaren deze inmiddels immense geliefdheid van Wyck.

Openbaar vervoer evenals de belangrijke uitvalswegen, zoals de A2 richting Eindhoven of Luik en de A79 richting Heerlen zijn perfect bereikbaar. De bioscoop en vele andere voorzieningen die je van een bruisende stad mag verwachten zijn alle natuurlijk ruimschoots voorzien veelal in de directe nabijheid.

 

 

Indeling

Het appartement heeft aan de straatzijde de gezellige woonkamer met open keuken (ca.26m²), een ruime slaapkamer aan de achterzijde (ca. 13m²), de badkamer is centraal gelegen aan de entreehal voorzien van een douche, toilet en vaste wastafel.

De woonkamer en keuken zijn voorzien van een lichte laminaatvloer, onderhoudsvriendelijk en in goede staat. In de slaapkamer ligt vloerbedekking. De ‘moderne’ keuken is voorzien van alle apparatuur.

Verder beschikt het appartement over een RVS afzuigkap, elektrische kookplaat, ijskast, combi-oven, wasautomaat en tv-installatie. In alle kamers ziet u een mooie witte enkelvoudige balklaag dat een knusse huiselijke sfeer creëert. Dit pareltje kan u niet aan u voorbij laten gaan.

 

 

Onderhoudsstaat en gebruikte materialen

Vloer

De woonkamer en de keuken zijn voorzien van een lichte laminaatvloer, onderhoudsvriendelijk en in goede staat. In de slaapkamer ligt vloerbedekking.

Plafonds

In iedere kamer is de witte enkelvoudige balklaag te zien.

Isolatie

Het appartement bevat ramen met dubbele beglazing.

Keuken

Moderne keuken die beschikt over alle apparatuur, Rvs afzuigkap, elektrische kookplaat, ijskast, combi- oven.
Plaats - Maastricht
Straat - Hoogbrugstraat
Postcode -
Vraagprijs - €
Woonoppervlak - 54 m2
Beschikbaar - 1 January 1970

 
Woonder. Rationeel makelen...
Funda Mooi limburg Jaap Zoek alle huizen Woonplein Limburg Huislijn Kapaza Pararius Zuka