Woonder Makelaardij
 
 
Nederlands  
 

Appartement Jekerstraat


Zeer verrassend appartement op een rustige binnenstadslocatie.

Op enkele minuten van Vrijthof en Markt gelegen. Dit mooi afgewerkte appartement beschikt over een ruime woonkamer,
een half open keuken, een badkamer voorzien van ligbad en twee slaapkamers. Bijkomend is er nog een geheel afgewerkte ruime gewelvenkelder van ca 50 m² met diverse mogelijkheden, dit maakt een totaal oppervlak van 142 m².

 

Algemene omschrijving

Dit circa 9 jaar geleden volledig opgeknapte appartement heeft een ruime woonkamer, die een werk-/studeerhoek herbergt. Achter deze woonkamer is de keuken gevestigd die voorzien is van alle apparatuur. Zeer recentelijk is het appartement wederom 'opgefrist' met een schilderbeurt en de realisatie van een tweede slaapkamer (14m²).

In de achterbouw van dit meer dan 100 jaar oude pand is via een gang waaraan de technische ruimte, het gastentoilet en de entree naar de fantastische gewelfde kelder is gelegen de eerste slaapkamer (14m²) met de compacte badkamer voorzien van een ligbad met douche en een vaste wastafel.

De prachtige authentieke gewelfde kelder is enkele jaren geleden voorzien van een geisoleerde dekvloer, radiatoren en mechanische ventilatie hetgeen hem geschikt maakt voor diverse doeleinden.

Een eigenwijs en verassend appartement, zeer leuk voor starters die betaalbaar in de binnenstad willen wonen !!Ligging

Door zijn ligging aan de zeer rustige Jekerstraat, hartje centrum, op 300 meter van het Vrijthof en om de hoek van de Statensingel die je binnen 2 minuutjes op de belangrijkste uitvalswegen brengt, kan er van een ideale locatie in vele opzichten worden gesproken.

De prachtige monumentale binnenstad, de economische- en rechtenfacultiet op enkele wandelminuten, het historische stadspark, het justitie gebouw, een paar honderd horeca bedrijven enzovoort zijn allen in de zeer nabije omgeving gelegen.Indeling

Aan het grote "getoogde" raam aan de voorzijde is de woonkamer gelegen van ca. 34 m², daarachter is de keuken met zitbar van ca. 24m², vervolgens treft men de recentelijk gerealiseerde, tweede slaapkamer.
Aan de gang naar het "achterhuis" ligt een technische ruimte annex berging van ca. 4 m², het gastentoilet met hangende toilet en de trap naar de maar liefst 50 m² metende kelder. Aan de achterzijde is de eerste slaapkamer (14m²) met semi-open badkamer (6m²) gelegen.
Plaats - Maastricht
Straat - Jekerstraat
Postcode -
Vraagprijs - €
Bouwjaar - 1910
Woonoppervlak - 92 m2
Perceel oppervlak - 110 m2
Vloer oppervlak - 142 m2
Beschikbaar - 1 January 1970

 
 
Woonder. Rationeel makelen...
Funda Mooi limburg Jaap Zoek alle huizen Woonplein Limburg Huislijn Kapaza Pararius Zuka