Woonder Makelaardij
 
 
Nederlands  

Baron van Hövellstraat

 

Algemene omschrijving

Het verheugd ons om in een zeer betaalbaar prijssegment zo’n leuke en complete woning aan te bieden op een erg leuke “stadse” locatie.

Zeker ten gevolge van de recente uitbreiding op de begane grond en de optimalisering van de kelderruimte die geschikt is gemaakt voor multi-gebruik is deze “erg prettig voelende” woning zeer compleet te noemen.

De ‘doorzon’ keuken en woonkamer voelt mede door zijn grote oppervlakte en zijn meerdere ‘plekjes’ heerlijk aan, alsof je in een veel groter huis vertoeft. De 3 slaapkamers en de (4de ?) zolderkamer maken alles tezamen een prima gezinswoning voor een vriendelijke prijs.

We laten deze toch wel verassende woning graag aan u zien.

 

Ligging

De perfecte, rustige ligging, “leunend” tegen het zeer populaire Wijck en de prestigieuze nieuwe binnenstadswijk Ceramique, met al zijn winkels, restaurants, bibliotheek, museum, het Centraal station et cetera mag zeer zeker een belangrijke kwaliteit worden genoemd.

Ook Randwijck, waar het Mumc/AZM, het congrescentrum MECC, United World College en nog veel meer is gevestigd is op enkele fiets minuutjes afstand gelegen.

De prachtige monumentale oude binnenstad en het historische stadspark kan via de nieuwe loopbrug, ‘De Hoge Brug’, eveneens binnen enkele wandel-/”flaneer” minuutjes worden bereikt.
(flaneer=Maastrichts wandelen, gaat iets langzamer omdat men moet genieten van de omgeving en het goede leven!)

Zoals eerder benoemd is het centraal station letterlijk op 500 meter gelegen evenals de belangrijkste uitvalswegen A2 en A79 (600 meter) dus super snel bereikbaar waardoor zowel met het openbaar vervoer als met de auto, Sittard- Eindhoven- Amsterdam, Luik- Brussel- Parijs en Heerlen- Aken- Rijngebied, zeer efficiënt bereikbaar is.

  

Omschrijving en indeling

Begane grond, voor- en achtertuin

De beklinkerde voortuin is schoon, onderhoudsarm en zeer geschikt voor het plaatsen van fietsen.

De entreehal geeft toegang tot de woonkamer-keuken, het gastentoilet en de badkamer, is voorzien van een ligbad, een separate douche en een wastafel meubel. 

De aan de voorzijde gesitueerde keuken is lekker ruim en licht te noemen.
Het middendeel en de uitbouw achter maken samen de zeer ruime woon-/eetkamer; die met zijn grote schuifpui in de achtergevel direct toegang verschaft tot het veel privacy biedende, ruime terras/tuin gedeelte waar het heerlijk toeven is.

Doordat het geheel beklinkerd is kunnen kinderen heerlijk spelen, maar is het ook geschikt om met meerdere personen lekker te tafelen en te genieten van de lente- en zomeravond.
Vanuit de achtertuin, die eveneens bereikbaar is via een “brandgang” is er ook een helling pad richting de ruime kelder.

 

Eerste verdieping

De ‘master-bedroom’ is aan de achterzijde gelegen en meet ca. 16 m2,

De nu als kinderkamer aan de voorzijde gelegen slaapkamer (ca. 8 m2) is door zijn grote raam ook lekker licht waardoor hij ook zeer geschikt is als werk-/studeerkamer. Aan de achterzijde is de 3de slaapkamer gelegen, klein maar prima, ca. 7 m2.

 

Tweede verdieping

Deze zolderverdieping die met een vaste trap bereikbaar is herbergt de recente Cv-installatie en een als logeerkamer gebruikte “4 de kamer”.

Door bijvoorbeeld in de toekomst een grote dakkapel te plaatsen kan men de gebruikskwaliteit en de bruikbare oppervlakte vrij eenvoudig enorm verbeteren.

 
Plaats - Maastricht
Straat - Baron van Hövellstraat
Postcode -
Vraagprijs - €
Bouwjaar - 1949, renovatie en aanbouw 2001
Woonoppervlak - 105 m2
Perceel oppervlak - 1 are 45 centiare m2
Beschikbaar - In overleg

 
Woonder. Rationeel makelen...
Funda Mooi limburg Jaap Zoek alle huizen Woonplein Limburg Huislijn Kapaza Pararius Zuka