Woonder Makelaardij
 
 
Nederlands  
 

Bouwplan Cannerweg

Algemene omschrijving

Dit bouwplan gelegen in de heerlijke wijk Jekerdal/Biesland is een van de weinige kavels die te koop zijn in Maastricht, laat staan in een dergelijke entourage. Bouwgrond is schaars in Maastricht!

Er is een volledig vergund bouwplan voor een moderne stadsvilla beschikbaar. Neem contact op voor meer informatie!

 

Ligging

Naast de bovenbedoelde kwaliteiten is de prachtige ligging “aan de rand van” de Jekervallei in het niet voor niets zeer geliefde Biesland natuurlijk ook een enorm pluspunt te noemen.

Binnen 2 minuten in dit prachtige natuur-/wandelgebied, 5 minuten in het historische stadspark en 7 à 8 minuten flaneren door de monumentale binnenstad van de veruit mooiste en lekkerste stad van Nederland zijn debet aan de terechte populariteit van deze locatie.

Op 75 meter, om de hoek is de halte van de stadsbus, binnen 3 autominuten is de Statensingel bereikt die via de Noorderbrug naar de A2 en de A76 leidt die u eigenlijk naar alle belangrijke “windrichtingen” voert. Ook “de andere kant op” is het gezellige Romeinse Tongeren, met zijn beroemde zondag- kunst en antiekmarkt eenvoudig en binnen 15 minuten bereikbaar evenals het interessante, verassende, grootstedelijke Luik dat 10 minuten verder gelegen is.

De Jekervallei die enkele jaren geleden geheel opnieuw is ingericht, verruimd en verfraaid en dus letterlijk om de hoek is gelegen is de entree naar een zeer veelzijdig en uitgestrekt groengebied waaraan o.a. de St.Pietersberg en het plateau van Eben-Emael zijn gelegen. Zeer veel fiets en wandelplezier is er aldus in de prachtige, groene, rustige omgeving van de woning beschikbaar. Ook zijn er vele sportclubs- en faciliteiten op loopafstand. Een atletiek-, voetbal-, 2 tennisclubs en veel meer zijn allen hier gelegen.

Over de schier ontelbare kwaliteiten van Maastricht hoeven we natuurlijk niet uitgebreid uit te weiden, maar de beroemde restaurants de vele indrukwekkende monumenten, de winkels, cafés, theaters, musea.

 

Bouwtekening

Het huidige vergunde ontwerp:

bouwtekening (pdf) 
Plaats - Maastricht
Straat - Cannerweg
Postcode -
Vraagprijs - € Kosten koper
Bouwjaar - 2012
Perceel oppervlak - 357 m2
Beschikbaar - In overleg

 
 
Woonder. Rationeel makelen...
Funda Mooi limburg Jaap Zoek alle huizen Woonplein Limburg Huislijn Kapaza Pararius Zuka