Woonder Makelaardij
 
 
Nederlands  

Hoge Barakken 45


Algemene omschrijving:

In het niet voor niets zeer populaire binnenstadsdeel Wijck, is dit leuke ruime herenhuis variant gelegen, die door zijn recente bouwjaar bouwkundig nieuwwaardig genoemd kan worden.

De verassende, eigenwijze indeling, met 3 volwaardige slaapkamers, het ruime zonnige dakterras (Zuid/ West) en het ruime souterrain verdelen dit “herenhuis” over 4 lagen.

De woonkamer (38m2) is voorzien van een massief eiken vloer, de open keuken verdient vervanging... Doordat de straat is afgesloten voor auto’s -behalve, laden en lossen voor de bewoners- Is deze woning uniek rustig gelegen in hartje Wijck/Ceramique, met al zijn voordelen...


Locatie:

Alle kwaliteiten van deze locatie maken hiervan een ideale.

Centraal station, de binnenstad, de trendy restaurants, winkels en kroegen, het Centre Ceramique, Plein 1992, het prachtige historische stadspark en heeeel veel meer allemaal “om de hoek” maken dit plekje waarlijk geliefd met zeer veel reden...

De belangrijkste uitvalswegen (A2, A79) in alle windrichtingen zijn op enkele autominuten afstandeveneens ideaal “om de hoek” gelegen.


Indeling:

Het op niveau -1/2 gelegen souterrain met daglichttoetreding (5,43x 2,50) heeft meerdere functie mogelijkheden, echter is nu als berging en wasruimte ingericht.

Op niveau +1/2 is de ruime woonkamer met open keuken en is het gastentoilet aan de entreehal (met ruime garderobe/kast) gelegen. De eiken vloer biedt een warme meerwaarde en kan geschuurd een moderne frisse en lichte entourage bieden.

Op de 1ste verdieping is een indrukwekkende master-bedroom van liefst 22m2 (4,99x4,39) gelegen evenals een badkamer met douche, ligbad en vaste wastafel. Het 2de toilet is aan de overloop gelegen. Ook de 2de slaapkamer hier is van prima afmeting met zijn bijna 15m2.

Op de 3de verdieping is een prachtige terraskamer (3de slaapkaner) gelegen uniek te noemen door zijn gigantische glasoppervlakte en ligging aan het terras; lekker ruim bemeten met 18m2 wordt deze kamer ook meermaals als master-bedroom gekozen.


Onderhoudsstaat en materialen:

De algemene onderhoudsstaat is zeer goed te noemen al verdienen de faciliteiten een modernisering, hetgeen door de relatief scherpe vraagprijs heel prettig naar eigen smaak kan worden uitgevoerd ! wat ons betreft een meerwaarde.

Wij adviseren hier desgewenst graag in...

Vraagprijs: € 377.500,-- k.k. Beschikbaar per direct

Ons kantoor hanteert het schriftelijkheidsbeginsel in het belang van zowel koper als verkoper. Dit bindt partijen slechts na ondertekening van de koopovereenkomst en respecteert de gestelde voorwaarden in deze.

Alle maten en overige informatie in deze omschrijving zijn zorgvuldig samengesteld, doch indicatief. Er kunnen generlei rechten worden ontleend aan de inhoud van deze info.
Plaats - Maastricht
Straat - Hoge Barakken
Postcode -
Vraagprijs - €
Bouwjaar - 1999
Beschikbaar - In overleg

 
Woonder. Rationeel makelen...
Funda Mooi limburg Jaap Zoek alle huizen Woonplein Limburg Huislijn Kapaza Pararius Zuka