Woonder Makelaardij
 
 
Nederlands  

Porthoslaan, Campagne-Maastricht

 

Algemene omschrijving

Deze echt heerlijke, leuke woning is op een niet voor niets heel populaire locatie gelegen aan de rand van Campagne, 
leunend tegen het prachtige Jekerdal en op flaneer-afstand van de binnenstad en het historische stadspark.

Met een prettig lichte, doorzon woonkamer voorzien van sfeervolle hardhouten vloer en de in de nieuwe aanbouw gelegen "Arc Linea” keuken, maar liefst 4 slaapkamers en 2 badkamers,
neig je te denken aan een woning in een veel hogere prijsklasse…

Dit rustige buurtje naast de mooie D’Artagnanlaan is zeer verkeersluw omdat het maar een ingang kent waardoor er geen enkel doorgaand verkeer is.
Lekker rustig en dus ook ideaal voor kinderen.

De woning heeft een kelder en een ruime buitenberging die via de achterzijde bereikbaar is.
De aan de achterzijde gelegen terras-tuin is voorzien van een strak-hippe, grote betonnen plavuis, mooi en zeer onderhoudsvriendelijk.

De master-bedroom beschikt over een eigen badkamer met ligbad, die nieuw-waardig is en erg leuk ontworpen.
De slaapruimte en de badkamer word gescheiden door een, hippe, zeer ruime kastenwand die aan 2 zijden bereikbaar is.

Aan de achterzijde op deze eerste etage zijn 2 slaapkamers gelegen, prima kinder-, of hobby-/werkkamers, ook deze zijn net als de master bedroom lekker licht door het grote raamoppervlakte.
In het midden van de etage is een eveneens recent gerealiseerde 2de badkamer gesitueerd met douche, wastafel en 2de toilet.

Op de 2de verdieping is een prettig ruime 4de slaapkamer gevestigd, ruim (26m2) met een prachtig uitzicht vanuit de nieuw geplaatste grote dakkapel.
De woning is echt zo’n pand waar je meteen een goed gevoel bij krijgt, naar onze overtuiging een “huis dat lacht”…. veel licht, fris, hippe details, luxe keuken met “steamer” (fantastisch voor de hobby-kok) en……..
De heerlijke locatie !!
We nodigen u zeer graag uit om ons enthousiasme over te brengen.

Wacht niet te lang, want door de correcte prijs zal deze woning niet lang te koop staan !Locatie

Zoals reeds vermeld licht de woning in het prestigieuze stadsdeel Campagne, westelijk van de binnenstad op goed 1.000 stappen (meter) van het hoofdgebouw van de UM en enkele wandelminuutjes van het prachtige groene Jekerdal.
Hier zijn vele sportfaciliteiten zoals daar de grootste atletiekclub van Nederland is gevestigd (AV’34), de Maastrichtse pony-club en voetbalclub Jekerdal, wandelen, mountainbiken, joggen et cetera…. mooier kunt u onmogelijk wonen in Nederland !
Via de Hertogsingel en de Noorderbrug of via de JF Kennedybrug zijn de A2 en de A79 eenvoudig en snel bereikbaar en via de “om de hoek” gelegen Tongerseweg zijn de E313 en de E314 evenals het gezellige Tongeren ook snel bereikbaar.
De Maastrichtse stadsbus heeft haltes aan beide zijde van de wijk gelegen.

De meeste universiteitsfaculteiten evenals het Paleis van justitie zijn op zeer korte afstand gelegen, alles (veel) lekker kortbij en toch heel rustig…..
De zeer groene entourage van de directe omgeving maken het volstrekt legitiem om deze locatie te prijzen….Indeling

De voortuin is net als het terras achter grotendeels voorzien van de fraaie betonnen plavuis als eerder omschreven en biedt efficiënt plaats aan fietsen.
De entreehal is compact, heeft een garderobe en een gasten-toilet.
De ruime woonkamer (ca. 40m2) is erg prettig ingedeeld met een ruime lounge-hoek, plaats voor een comfortabel grote tafel en een grote werkruimte.

De moderne Italiaanse "Arc Linea" -in de recente aanbouw gelegen- keuken is in “cockpit-lay-out” uitgevoerd en uit het absolute top segment. 
Zeer praktisch en aangenaam kokkerellen met meer dan alle apparatuur !

Tegenover de keuken is ook de ingang van de was-/voorraadkelder gelegen (ca 10m2)

Op de 1ste etage aan de voorzijde is de master-bedroom met semi-open badkamer gelegen (ca. 23m2)
aan de achterzijde de 2 kinderkamers, niet groot maar slim en efficient ingedeeld waardoor heel volwaardig. (ca. 12 en bijna 9 m2) 
 
De 2de etage is open uitgevoerd en sfeervol ingedeeld. In het overloop gedeelte zijn aan beide zijden bergruimtes waarin ook de Neffit CV ketel is gevestigd.
De ruime dakkapel is oostelijk gesitueerd waardoor je heerlijk gewekt wordt door de ochtend zon !


Onderhoudsstaat en materialen

De algemene onderhoudsstaat van de woning uit 1965 is ronduit zeer goed te noemen. Tuurlijk zijn er in deze ruim 50 jaar oude woning wat sporen uit het bouwjaar zichtbaar,
echter nimmer worden deze als nadeel beleeft, integendeel, de robuuste bouwkwaliteit die typerend is voor dit bouwjaar verraad zich veel vaker….
Plaats - Maastricht
Straat - Porthoslaan
Postcode -
Vraagprijs - €
Bouwjaar - 1965
Beschikbaar - In overleg

 
Woonder. Rationeel makelen...
Funda Mooi limburg Jaap Zoek alle huizen Woonplein Limburg Huislijn Kapaza Pararius Zuka